4º Festival de génere negre de Valencia

l

Comentaris

Data de publicació

8 maig 2016
vlc negra 2

VLC Negra és un lloc de trobada on tenen cabuda la literatura, el cinema, la fotografía, la gastronomía, el còmic, la música, les arts escèniques i, en general, totes aquelles manifestacions culturals relacionades amb el gènere negre.

vlc negra 1

Un esdeveniment participatiu y obert, dirigit a tots els públics, que compta amb un ample ventall d’activitats i que s’organitza en una extensa xarxa de centres, establiments i entitats participants per tota la ciutat.

El festival compta en cada edició amb la presència dels autors més rellevants del moment, la participació dels quals podrá seguir-se a través de comferències, taules de debat, trobades amb lectors, presentacions, firmes de llibres i altres actes.

Al que se sumen nombrosos artistes de la resta de disciplines: músics, actors, fotògrafs i cineastes que desenrotllaran obres de teatre, concerts, exposicions, degustacions, presentacions, tallers,…
pierre lemaitre
L’escriptor francès Pierre Lemaitre ( París , 1951 ) serà un dels grans protagonistes de l’edició del festival VLC NEGRA 2016. Lemaitre és en l’actualitat l’autor de novel·la negra més reconegut a França : el 2013 va rebre el premi Goncourt , el més prestigiós guardó que es concedeix en llengua francesa, amb la novel·la ” Ens veiem allà dalt ” ( Au revoir là – haut ) . Aquesta novel·la no és de gènere negre , sinó una història sobre les víctimes innocents que va deixar la Primera Guerra Mundial. És la primera de l’autor que es va publicar en espanyol, i després va començar a traduir-se la seva sèrie negra.

Programa  /  VLC Negra

 

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content