Agustí Martí Estrada : “Las Diosas transparentes”

l

Comentaris

Data de publicació

21 abril 2016
las diosas transparentes

El passat dissabte 16 d’abril a les 19.00 hores va presentar el seu llibre de relats “Las diosas  transparentes” al restaurant ” Faristol ” de la localitat d’Altafulla. Una obra que en la qual s’alternen i sintetitzen l’assaig breu , el conte de fantasmes , el relat fantàstic, la narrativa de viatges, la prosa lírica i meditativa , entre altres gèneres diversos.

El caràcter polifacètic d’Agustí Martí Estrada torna a deixar-se entreveure en el que es converteix en la seva primera publicació, ‘ Las diosas transparentes ‘. Tot i que ha escrit durant tota la seva vida , aquest és el primer llibre que edita.

Agustí Martí , és el propietari del conegut restaurant ” Faristol ” d’Altafulla, Martí es descriu com “una persona culturalment molt inquieta ” , escriure , compondre, i cuinar són les seves passions creatives ” . L’obra ha estat editada per Nou Silva Editorial .

Silva Editorial  Entre les seves característiques , l’editorial tarragonina -marca creada per Nou Silva Equips per a l’edició de llibres i productes audiovisuals i dirigida pel filòleg i periodista Manuel Rivera– es distingeix per: la seva proximitat als autors i autores i el públic , la publicació de primeres obres, i la seva diversitat pel que fa a gèneres ( poesia , narrativa , assaig i divulgació, teatre , llibres infantils, etc. ) .
Aquest any ha superat els tres-cents títols, des que va començar com a editorial , l’any 2000 , a la ciutat de Tarragona

“Las diosas transparentes”
Silva Editorial
192 pàgines / Castellà
15 euros
Relats

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content