Agustí Martí presenta el seu llibre: “Las Diosas Transparentes”

l

Comentaris

Data de publicació

18 abril 2016
agusti martí

Quan manca una setmana per Sant Jordi es normal que augmentin les presentacions de llibres de tot tipus. És el cas de l’autor tarragoní i veí d’Altafulla, Agustí Martí, que el passat dissabte 16 d’abril a les 19.00 hores va presentar el seu llibre de relats “Las diosas transparentes” al restaurant Faristol de la localitat de Altafulla. Una obra que en què s’alternen i sintetitzen l’assaig breu, el conte de fantasmes, el relat fantàstic, la narrativa de viatges, la prosa lírica i meditativa, entre altres gèneres diversos.

Un acte de presentació en el qual hi va participar l’editor,  Manuel Rivera, el professor Fonxo Blanch, l’autor del llibre, Agustí Martí  i Vanessa Martí locutora i comunicadora que va llegir fragments del llibre. A més, va actuar Lynne Martí Proctor i altres músics.

faristol

El caràcter polifacètic d’Agustí Martí Estrada torna a deixar-se entreveure en el que esdevé la seva primera publicació, ‘Las diosas transparentes’. Tot i que ha escrit durant tota la seva vida, aquest és el primer llibre que edita.

Martí es descriu com “una persona culturalment molt inquieta”, escriure, composar, i cuinar son les seves passions creatives”. L’obra ha estat editada per Nou Silva Editorial..

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content