l

Comentaris

Data de publicació

6 octubre 2021

El Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona acull l’exposició ‘Antoni Arola. Reflexions.

Els trajectes i transicions d’Antoni Arola són insospitats. Busca les arrels incansablement, evita miratges. Devora els espais recòndits de la seva memòria, de l’imaginari cultural, del bagatge vital i de les transformacions impenitents.

El seu trajecte, de més de trenta anys, li perfila la figura actual com a dissenyador, un creador d’il·luminació heterodox, autor incansable i intransigent, que té un enfocament que evoluciona sense repòs, i, a cada pas, en cada nou camí, una visió avançada que enlluerna i sorprèn. Lluminàries, aplics, llums en suspensió, il·luminació de ciutats, d’esdeveniments i d’espais diversos, les seves peces i conceptes visuals, tan diferents entre si, conformen en realitat un sol nucli, el del seu calidoscopi íntim essencial.

Geometries de color i llum que giraven al començament i que es projecten cap al futur amb determinació. La pulsió vital d’Antoni Arola es fusiona orgànicament amb la laboral, és enèrgica, hedonista, diletant i dispersa, tenaç i eficaç. El seu pensament divaga, mentre les idees es materialitzen i transcendeixen.

La mostra es podrà visitar des del 16 de setembre fins al 14 de novembre.
Aforament limitat.
Imprescindible reserva prèvia: 977 235 032 mamt@dipta.cat

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Skip to content