Arnau Casanoves – Murs que parlen

l

Comentaris

Data de publicació

23 juny 2015

Categoria

L’Arnau Casanoves (Reus 1988) fa de la pintura el seu principal mitjà d’expressió i la fa créixer amb tècniques com l’escultura, el gravat, la fotografia, la ceràmica… Ell mateix declara: “Al llarg de la meva vida com artista he procurat hibridar-los tant com he pogut, per tal d’adaptar les tècniques a la meva expressió i buscar el meu llenguatge personal.”
Ha acabat un grau superior de Pintura a l’Escola Massana de Barcelona, també ha fet monogràfics d’escultura i ceràmica i estades en diversos tallers d’artistes com l’escultor i gravador Ramon Ferran de Reus, els artistes multidisciplinaris Marcel·lí Antúnez i Begoña Egurvide a Barcelona i el pintor Antonio Catalano de Castagnole Monferrato (Itàlia).

Murs que parlen
La ciutat és l’escenari on els joves constantment busquen expressar-se i desenvolupar les seves obres. Murs que Parlen és un projecte d’art urbà que facilita aquestes intervencions creatives. Fins a finals del 2014 es convidaran 3 artistes per fer 3 intervencions d’street art a la ciutat.
Tots els espais i les creacions d’art urbà aniran formant part d’un inventari d’imatges i referències sobre les obres i els seus autors.
Els murs parlen als ciutadans, a cau d’orella, a ple pulmó. S’hi comuniquen buscant la seva mirada, la seva complicitat.

web de l’Arnau

facebook de lArnau

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content