Bartrina Territori Creatiu: un espai per a la creació artística

l

Comentaris

Data de publicació

21 octubre 2021

Sota el paraigües conceptual de Bartrina territori creatiu i amb l’objectiu és proporcionar un espai per a la creació artística i l’experimentació, el Teatre Bartrina posa a la disposició dels creadors un espai anomenat Laboratori amb la intenció de generar un espai multidisciplinari per a la creació, i que ambiciona per altra part forjar un símbol de teatre social, contemporani, inclusiu i ciutadà per crear debat i opinió.

En principi, té al Bartrina com a punt neuràlgic, però «serà un projecte de ciutat», segons el regidor de Cultura, Daniel Recasens (ERC). Així, el Teatre Bartrina posa a la disposició dels creadors aquest espai, que serà punt de trobada per al treball comunitari tots els dimarts a la nit, obert a qualsevol interessat.

El primer treball escènic que es podrà veure sota el segell BTC, és «El primer pas» amb direcció i adaptació de Francesc Cerro-Ferran. Un treball que no és una obra de teatre, sinó tota una declaració d’intencions. Exposant en un treball escènic amb diverses disciplines artístiques, el que serà el manifest d’aquest nou espai, inspirada en la ideologia essencial de construcció i desenvolupament del concepte «Casa del Teatre». Es podrà veure el pròxim 3 de desembre al mateix Teatre Bartrina.

Un altre vessant del BTC és la formativa, amb la complicitat de l’escola de teatre del Centre de Lectura, que impartirà tallers gratuïts als membres del Laboratori diversos dissabtes a la tarda.

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Skip to content