Cultura Verda presenta les seves activitats per a aquesta primavera

l

Comentaris

Data de publicació

1 abril 2022

Categoria

Cultura Verda, art contemporani i medi ambient és un esdeveniment en forma de mostra–festival que està dedicat a la sensibilització Medi Ambient des de la perspectiva de la Cultura i l’Art Contemporani i que arreplega diferents perspectives de la cultura visual contemporània sota la temàtica del Medi Ambient i la Natura com a objecte artístic.

Aquesta mostra que, per altra banda, té dos moments àlgits per a la realització d’activitats (la primavera i la tardor) ens presenta un seguit d’activitats per aquesta primavera Dos seran als centres neuràlgics per a la realització d’activitats : Medol Centre d’Arts Contemporànies Casa Canals i la Universitat Rovira virgili.

En l’ambit expositiu Physys es una col lectiva on participa’n diferents artistes vinculats al territori com Alvar Calvet, Roger Caparó, Freya Day, Albert Macaya, Roser Duber, Sergi Quiñonero, Nuria Rion, Jordi Abelló i Aureli Ruiz, exposició comissariada per Freya Day i que es podrà visitar al Mèdol centre d’arts contemporànies del 18 de març al 15 de maig.

Al voltant de la mateixa es realitzaran diferents tallers, visites guiades i activitats, en aquest sentit el dijous 7 d’abril es presentarà a les 19 hores a la Sala Plana (Casa canals) L’audiovisual de Nani Blasco “L’anella verda” amb tres intervencions artístiques de l’artista visual Sergi Quiñonero. Per altra banda el diumenge 24 d ‘abril a les 12 hores a la terrassa de la Casa Canals i després d’una visita guiada es portarà a terme un vermut electrònic a carreg del DJ Wilk.o. la inauguració d‘aquesta exposició va ser a càrrec de la ballarina de flamenc contemporani Carmen Muñoz.

Al maig les activitats es centraran a la sala de graus de la Universitat Rovira i Virgili, a partir de les 19 hores. El dimarts 17 de maig Oscar Guayabero, disenyador i professor de la Massana Ens parlarà del seu llibre: ” El diseño para el dia antes. Propuestas para antes del colapso (en escenarios post covid ) y cómo es possible evitarlo o al menos intertarlo”. El dimecres 18 de maig és dura a terme la segona part del debat que es va realitzar a Ràdio Ciutat “Esas ruinoa que (no) ves son una promesa amb els arquitectes Juan Fernando Ródenas i artista visual Jorge Conde i conduit per la periodista Esther Celma. Una reflexió sobre la reinterpretació de l’espai públic.

Per acabar el dijous dia 19 de maig L’artista visual Freya Day inaugura una instal·lació de caràcter animalista. A la sala de Graus, al mateix dia de maig l’historiador de l’art, comissari, gestor cultural i activista pro drets dels animals, Rafael Doctor Roncero ens parlarà d ‘art contemporani i compromís amb l’animalisme, Roncero, és un dels fundadors de Capital Animal (Madrid, Casa Encendida) que va ser un dels primers esdeveniments d’art contemporani i animalisme a l’estat espanyol. Totes aquestes activitats es portaran a terme a partir de les 19 hores.

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Skip to content