Díme que buscas. Cinta Mulet.

l

Comentaris

Data de publicació

18 juny 2022

Macintosh HD:Users:imac:Desktop:Cinta Mulet - Fotografía.jpgCinta Mulet, nascuda a Horta de Sant Joan, viu a Tarragona. S’ha dedicat més de quaranta anys a l’ensenyament. Ha estat professora de Llengua catalana i literatura. Va estudiar Filologia Catalana i Filologia Hispànica i, prèviament, Professora d’EGB, i com a mestra creu que va aprendre molta de la pedagogia que va alimentar la resta de la seva carrera docent.

Ha publicat poesia i teatre. Alguns dels títols publicats són: Paraula de dona (2001), Poemes del sud (2004), Versets per a cantar a un poble (2004) i Poemes, pomes i altres verins (2005). En el camp mixt de poesia i teatre, Qui ha mort una poeta (2007).  El recull de poesia infantil Aigua dolça (2007).  El 2007 publica Contrapunt i Amors d’aire & d’aigua, també el text combinat amb imatges Només un fil de llum blanca. El 2015, el poemari A la llar de mi, l’adapatació teatral del Llibre de les Bèsties de Ramon Llull, i el poemari Comercio de conciencias.

Ha participat en multitud d’actes poètics, revistes i publicacions col·lectives així com articles de crítica literària. Aquest 2022 ha participat en la ruta literària realitzada a Tarragona Veus de dona, i el projecte de poetitzar el jardí del Camp de Mart impulsat per l’Ajuntament d’aquesta ciutat.

“Díme que buscas ” és un poema de Cinta Mulet   Musicat per Xavier Plana al piano.

Enregistrat als Eclèctic Estudis de Gravació.

Ës una producció de: Xavier Plana Pau Fargas.

Rapsode: Ramón García Mateos

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Skip to content