Editorial Arola presenta les seves novetats per Sant Jordi

l

Comentaris

Data de publicació

22 abril 2016
arola fiesta 1

El passat dia Dijous 21 d’Abril Arola editors va presentar al Restaurant Tòful de Mar, les seves novetats editorials per Sant Jordi d’enguany. L’acte va comptar  amb la presència destacada de molts dels autors protagonistes. l’escriptor Joaquim Biendicho va ser el primer a presentar el seu llibre “L’altre” llibre finalista Josep Pla 2014. Lluís Aragonès autor de  “El cant de les primaveres lliures” ens va fer cinc cèntims d’una obra  que ens parla  de la cançó protesta i la seva vinculació a determinats moviments socials o Jaume  Benages ” Que no t’ expliquin històries” altres  autors que van estar presents van ser Marcel Pey, Lucía Boronat i Fermí Carré. 

arola fiesta4
Vanessa Martí amb Jaume Benages

En llengua castellana cal destacar la col·lecio “la cometa” amb títols com “Cartas de amor después del ecocidio” de l’escriptor d’Oviedo Marcelo García Martínez premi també “Vuela la cometa 2015” premi per altra banda creat per la pròpia editorial, que va remarcar l’ importància de crear un premi allunyat dels grans centres de creació i producció que són Barcelona i Madrid. o “El color de las granadas” de Juan Andrés Moyá, finalista i “Donde respiran las piedras” de Lucía Boronat.

Dintre del les publicacións de la URV cal destacar la col·lecció “Retrats de vi” col·lecció que ens aporta el coneixement d’uns enòlegs formats a la Universitat Rovira i Virgili com Toni Sánchez Ortiz, Anna Espet, o Francesc Ferré. L’acte va ser presentat per l’editor Alfred Arola.

Sant Jordi 2016 Horari de signatures

firma arola
Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content