El festival Di(vi)nes arriba a la seva cinquena edició amb dos concerts a Reus i un a Altafulla

l

Comentaris

Data de publicació

14 setembre 2021

Els concerts de Reus se celebraran a la Fira Centre Comercial. El Festival organitzarà també un tercer concert a Altafulla

L’associació cultural Etcètera ho té tot a punt per a la cinquena edició de festival Di(vi)nes que va crear l’any 2017 amb el repte de promoure la creativitat en clau femenina. Enguany, des de l’organització s’ha fet un esforç econòmic superior a edicions anteriors per poder donar més rellevància a l’espectacle que arriba a un aniversari molt especial.
La cinquena edició del Di(vi)nes, que es conforma amb tres actuacions que s’obren amb un tast de poesia per donar pas a un concert acústic i al tast d’un vi concret per a cada vetllada.


Programació
La primera cita serà el divendres 17 de setembre, a les 21.00h a la Planta Segona de La Fira Centre Comercial de Reus, amb la poesia de Carme López i la música de la jove cantautora tarragonina Maria Fort. El vi serà el Glops de la DO Priorat.
El segon concert, que s’emmarcarà dins les festes de Misericòrdia de Reus, serà de nou a La Fira Centre Comercial, a les 21.00h, i en aquest cas serà el divendres 24 de setembre. Les protagonistes seran la poetessa de Vilanova d’Escornalbou Dolors Ollé i la cantant altafullenca Lynne Martin. El vi serà el Coordenades de la DO Tarragona.
La tercera jornada del festival Di(vi)nes es traslladarà a la plaça de l’Església d’Altafulla el divendres 1 d’octubre a les 21.00h. Allí hi llegirà les seves poesies la poetessa Fe Ferré Ferraté i després arribarà la música de Poètic Trio amb el seu espectacle “Al Mar Maragall” en el qual es musiquen totes aquelles poesies de Joan Maragall vinculades amb el mar. El vi del concert serà vi blanc Nyec del Celler Estol Verd de Rodonyà.

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Skip to content