Engega El Jardí de les Delícies 016

l

Comentaris

Data de publicació

25 febrer 2016

El Jardí de les Delícies és un projecte multinivell i multicanal de promoció on line de continguts literaris i culturals, que pren forma gràcies a la creació de petits continguts i formats audiovisuals. L’objectiu final és difondre el món de la cultura, les lletres i els escriptors així com, posar en contacte els diferents professionals de la cultura per afavorir el treball transversal i colaboratorio. Per a tal fi Vanessa Martí i Xavier Plana (Expressa comunicació i Gestió Audiovisual) han creat un espai digital permanent gràcies als acords assolits amb diferents plataformes i mitjans de comunicació.

Vanessa & Xavi Expressa (3)
Xavi Plana i Vanessa Martí

Aquest projecte pren forma a través de les trobades de diferents professionals de la cultura i la comunicació a l’any 2014. Fruit d’aquesta entesa neix el projecte de creació i difusió de continguts culturals: El Jardí de les Delícies. A la primavera de 2015, i dins el projecte municipal La casa de les lletres i La primavera literària es signen els primers convenis de col • laboració amb els següents mitjans i plataformes digitals: Cadena Ser. Ràdio Ciutat de Tarragona, Tarragona Ràdio i Diari Notícies TGN. Es produeixen i es difonen també el primes formats audiovisuals i programes: “Els mini entrepans literaris” amb La Cadena Ser, “Les lletres exprés amb Tarragona Ràdio”i el programa “Sopa de lletres” amb Ràdio ciutat de Tarragona i es realitza un primer article d’opinió i de reflexió teòrica al iari Notícies TGN. Hi participen els següents autors: Teresa Domingo Català, Francesc Valls Calçada, Gerard Vergés, Jaume Palau, Conrad Setó, Adam Manyé, Xavier Plana, Vanessa Martí, Magí Sunyer, Lurdes Malgrat, Juan González Soto, entre d’altres.

A la tardor de 2015 pren forma un altre conveni de col·laboració, aquesta vegada amb el canal cultural audiovisual iTGN, i es posa en marxa una plataforma digital i de comunicació anomenada Expressa Magazín que s’organitza amb diferents seccions: agenda, notícies, articles d’opinió, entrevistes, etc. El Jardí de les Delícies vol ser un espai de trobada, i de reflexió teòrica al servei de la cultura. Amb l’arribada d’aquest nou any, El Jardí seguirà produint nous continguts audiovisuals i ampliant la seva xarxa de col·laboradors, sempre amb la voluntat de difondre i promocionar l’obra dels nostres autors.

Entrevista Cadena SER
Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content