l

Comentaris

Data de publicació

27 juny 2016

Ens complau anunciar-vos que enguany estrenem Escola de Lletres d’estiu! Us oferim tres tallers d’escriptura creativa, dos tallers monogràfics i les ja clàssiques Lectures calentes perquè passeu un estiu ben literari. Així, doncs, l’Escola de Lletres ha programat aquests tallers tant per a joves com per a adults:


Tallers d
’escriptura creativa

Curs de creació narrativa: la novel·la negra
Ens aproximarem a les claus del gènere negre. Realitzarem una autòpsia del text per tal d’analitzar cadascuna de les instàncies narratives i indagarem en les tècniques que ens permetran la creació de relats i novel·les pròpies.
Edat: a partir de 16 anys
Quan: divendres de 19 a 20.30 h, de l’1 al 22 de juliol
A càrrec de: Carolina Crespo
Lloc: Antic Ajuntament (C/ Major, 39).
Preu: 40 €

Llenguatges de la pantalla petita
Durant les dues darreres dècades, l’art s’ha instal·lat als nostres menjadors a través d’unes sèries de televisió de culte. Breaking BadTrue Detective i Fargo en són alguns exemples recents que tots hem sentit anomenar, però… Quines són les raons del seu èxit? I els recursos que utilitzen? I els secrets que s’hi amaguen? Vine i descobreix el més intel·ligent de la caixa tonta.
Edat: a partir de 16 anys
Quan: dijous de 18 a 20 h, del 7 de juliol al 28 de juliol
A càrrec de: Marcel Casas
Lloc: Antic Ajuntament (C/ Major, 39).
Preu: 40 €

Tallers monogràfics

Paraules sota els focs
Aprofitarem l’esdeveniment del Concurs de Focs de Tarragona per gaudir de la creació literària pels carrers de la ciutat i finalitzarem el taller gaudint plegats de l’espectacle pirotècnic.
Edat: a partir de 16 anys
Quan: dissabte, 2 de juliol, de 21 a 23 h
A càrrec de: Ingrid Ventura
Lloc: punt de trobada: Antic Ajuntament (C/ Major, 39).
Preu: gratuït, amb inscripció prèvia

“Cantà dins la botella”: literatura del vi
En aquest taller jugarem amb el vi, a partir d’un tast, com l’element que ens evoca un altre indret, llunyà en l’espai o en el temps. El vi, així com la literatura, s’amara dels elements que l’envolten. A través dels sentits, intentarem descobrir quines històries ens canta el vi des de dins de l’ampolla.
Edat: a partir de 18 anys
Quan: divendres, 29 de juliol, a les 19 h
A càrrec de: Jordi Vinyals
Lloc: Antic Ajuntament (C/ Major, 39).
Preu: 15 €

En el marc de l’Estiu Jove, i com cada any, l’Escola de Lletres també ha programat dues activitats. Més informació i inscripcions a www.tarragonajove.org/inici.

Tombant els mots
Tant si ets fan de les ironies i els jocs de paraules, com si gaudeixes llegint i inventant històries, vine al casal d’escriptura creativa «Tombant els mots» Allí descobrirem i experimentarem que, per ser creatiu, de vegades n’hi pot haver prou amb una sola paraula!
Taller d’iniciació a l’escriptura creativa per a joves. S’adreça a tothom a qui agradi escriure des d’una vessant original i desitgi experimentar amb altres tècniques, descobrir nous estils i compartir allò que escrigui. En les sessions es llegiran textos de temàtiques i estils diferents i es proposarà als participants que creïn les seves pròpies obres.
Edat: de 12 a 17 anys
Quan: del 18 al 22 de juliol, d’11 a 13 h
A càrrec de: Ingrid Ventura
Lloc: Espai Jove Kesse
Preu: 25 €
Coorganitza: Tarragona Jove

Lectures calentes d’estiu
L’estiu és sinònim de mar, de sorra i de sal, però també és sinònim de jugar amb les paraules i els seus significats, com per exemple les múltiples interpretacions que pot adquirir un mot tan comú, però alhora afrodisíac i suggerent, com és l’adjectiu “calent”.
Edat: a partir de 12 anys
Dies: dimecres, 27 de juliol
Hora: 20 h
Lloc: Espai Jove La Palmera
Preu: gratuït, no cal inscripció prèvia

La inscripció pot formalitzar-se a través del web (http://www.escoladelletres.cat/cursos/estiu-2016) o bé presencialment a l’oficina de l’Escola de Lletres (Antic Ajuntament, C/ Major, 39, Tarragona). L’horari d’atenció és de dimarts a divendres de 18 a 20 h fins al 30 de juny. Per a més informació o consultes també podeu adreçar-vos a info@escoladelletres.cat.

Antic Ajuntament. C/ Major, 39. 43003 – Tarragona
Tel.: 977 253 602. A/e: info@escoladelletres.cat

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut