Festival Dixieland Tarragona/2021

l

Comentaris

Data de publicació

21 abril 2021

El ‘Dixieland. Festival de jazz de Tarragona’ se celebrarà del 30 d’abril al 16 de maig de 2021 a Tarragona, després d’haver-se de suspendre el passat 2020 a causa de la pandèmia provocada per la COVID-19. El festival d’enguany aposta per programar tots els espectacles en espais que permetin mantenir un aforament controlat i respectar en tot moment les mesures sanitàries dictades pel PROCICAT.


El cartell del Dixieland el conformen cinc concerts al Teatre Tarragona, dos més a l’espai Kesse i a la Capsa de Música i quatre espectacles a la plaça de l’antic escorxador. En aquest últim escenari s’hi podran trobar les propostes més accessibles tan estilística com econòmicament parlant, on amants i no tan amants del jazz podran gaudir del festival.
Una de les novetats més destacades és que el festival amplia les seves modalitats jazzístiques. Així, aquesta edició del festival, que passa a anomenar-se ‘Dixieland. Festival de jazz de Tarragona’ s’obre a tots els estils artístics del jazz, oferint concerts des del més tradicional com ara els de l’Stromboli Jazz Band o l’Andrea Mottis al més modern del Marco Mezquida, passant per altres gèneres com el soul de La Soul Machine.

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Skip to content