l

Comentaris

Data de publicació

16 maig 2016
minipop 2016

La sisena edició del festival Minipop de Tarragona ballarà al ritme del folk, la psicodèlia i l’electricitat primària del Petit de cal Eril; l’intimisme i la intensitat de The New Raemon; la veu i el talent de Judit Nedderman, i les melodies contagioses de Cola Jet Set (ex- Fresones Rebeldes). Aquestes són algunes de les propostes musicals que sonaran en directe del 3 al 5 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona.

Entre les estrelles d’enguany, també brilla especialment el primer fitxatge internacional del Minipop. Luciana Tagliapietra arribarà des de Buenos Aires acompanyada per les seves Chicas de Nieve per portar-nos, en exclusiva estatal, el seu pop sensual, hipnòtic i electrònic.
 
El cartell musical, es completa amb el quintet barceloní amb influències dylanianes Bremen; la música nòmada de Guillem Roma; el rock dels tarragonins Spylight; i els punxadiscs més minipoperos i esbojarrats: els incombustibles Superpandas. A més, per tancar el festival, Alex Torío i Empar Moliner rendiran el seu particular tribut a Bowie amb una sessióde dj amb vistes al mar.
 
Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut