HAPPY SUPER HAPPY de Freya Day

l

Comentaris

Data de publicació

9 maig 2022

Categoria

 Una instal·lació animalista de Freya Day, de l’Aula d’Art de la URV.

Dintre de la programació de CULTURA VERDA de primavera, s’inaugura el dijous, 12 de maig a les 19:00h, la instal·lació animalista HAPPY SUPER HAPPY de Freya Day, al CRAI del Campus Catalunya de la URV, com a activitat expositiva de l’Aula d’Art de la URV.

HAPPY SUPER HAPPY és una instal·lació creada per l’artista visual, comissària i membre de Cultura Verda Freya Day i romandrà fins el 20 de juny.

La instal·lació posa l’accent en l’animalisme i l’antiespecisme com a eix vertebrador de les peces exposades. En un moment d’emergència climàtica no podem obviar el problema ecològic de les macrogranjes, ni podem mirar a altre banda amb la terrible realitat dels animals destinats a ser objectes de con

sum. Segons fons del Ministerio de agricultura, pesca y alimentación, el 2021 va deixar l’esgarrifosa xifra de 910 milions d’animals sacrificats per a consum humà, en un estat amb 47,5 milions d’habitants. Si estem parlant d’ecologia, no podem amagar aquestes xifres, recolçant amb els nostres hàbits de consum aquesta indústria contaminat, insostenible i cruel. Si parlem d’ètica humana, en el bon sentit, no podem seguir el joc a aquest holocaust i barbàrie.

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Ves al contingut