HAPPY SUPER HAPPY de Freya Day

l

Comentaris

Data de publicació

9 maig 2022

Autor

Xavi Plana

 Una instal·lació animalista de Freya Day, de l’Aula d’Art de la URV.

Dintre de la programació de CULTURA VERDA de primavera, s’inaugura el dijous, 12 de maig a les 19:00h, la instal·lació animalista HAPPY SUPER HAPPY de Freya Day, al CRAI del Campus Catalunya de la URV, com a activitat expositiva de l’Aula d’Art de la URV.

HAPPY SUPER HAPPY és una instal·lació creada per l’artista visual, comissària i membre de Cultura Verda Freya Day i romandrà fins el 20 de juny.

La instal·lació posa l’accent en l’animalisme i l’antiespecisme com a eix vertebrador de les peces exposades. En un moment d’emergència climàtica no podem obviar el problema ecològic de les macrogranjes, ni podem mirar a altre banda amb la terrible realitat dels animals destinats a ser objectes de con

sum. Segons fons del Ministerio de agricultura, pesca y alimentación, el 2021 va deixar l’esgarrifosa xifra de 910 milions d’animals sacrificats per a consum humà, en un estat amb 47,5 milions d’habitants. Si estem parlant d’ecologia, no podem amagar aquestes xifres, recolçant amb els nostres hàbits de consum aquesta indústria contaminat, insostenible i cruel. Si parlem d’ètica humana, en el bon sentit, no podem seguir el joc a aquest holocaust i barbàrie.

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Skip to content