I jornada per a professionals de la cultura organitzat per a la Diputació de Tarragona

l

Comentaris

Data de publicació

4 juny 2022

El passat dijous dia 2 de juny es va celebrar a l’Auditori Diputació amb èxit de participació, la I Jornada per a Professionals de la Cultura de les comarques del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès.

Aquest esdeveniment organitzat per la Diputació de Tarragona, va tenir com un dels seus objectius principals propiciar un espai de trobada de les persones i empreses que es dediquen professionalment a la cultura (principalment microempreses i treballadors autònoms del sector cultural, tot i que també està oberta a altres agents de l’àmbit públic i privat), per facilitar així l’intercanvi d’idees i informar sobre els serveis que la Diputació ofereix en aquest sentit.


La benvinguda va ser a carreg de la presidenta de la Diputació Noemí Llauradó i el diputat de cultura Joan Josep García Rodriguez, que van remarcar l’aposta decidida de la diputació per la indústria cultural del territori fica’n el focus en valor i paper estratègic i fonamental d’aquesta. Pilar Casas, cap de l’Àrea del Servei d’Assistència al Ciutadà, va informar, entre altres aspectes, dels detalls de la nova convocatòria per a microempreses i treballadors/es autònoms/es de la demarcació. l’acte va culminar amb la taula rodona “Pulsió creativa al territori”, que va comptar amb la participació dels creadors i creadores Pepa Plana, Roberto Olivan, Santi Valldepérez, Alfredo Panebianco, José Antonio Muñiz i Aida Bañeres. L’acte va ser conduït per la periodista Laura Vives.

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Skip to content