Jorge Conde: “ Esas ruinas que (no) ves son una promesa”

l

Comentaris

Data de publicació

17 juny 2021

L’artista Jorge Conde construeix una experiència sensorial per recórrer el camí que condueix des d’una infraestructura industrial obsoleta fins a una institució dedicada a la promoció de les arts visuals i el pensament contemporani.

Jorge Conde, (1968) es un artista que intenta entendre el món a través de l’art, creador d’arrel conceptual entén les arts visuals com a eina per generar coneixement, a l’hora que experiències estètiques i sensorials.

Aquest artista Barceloní que resideix actualment a Calafell, es defineix a si mateix com un artista que pren posicions èticament compromeses tan socialment com ecològicament, és Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona, es va formar també en Música i Arts Visuals a la University of California, San Diego (EUA) i el Chelsea College of Arts and Design de Londres (UK), on va realitzar una residència artística becat per la UB. Ha realitzat a mes diferents exposicions tan individuals com col·lectives per a diferents països europeus.

En el seu últim treball i experiència visual “Estas ruinas que (no) ves son una promesa” esposada recentment a l’espai Tabacalera de Madrid ens proposa i sempre a través de la construcció d’una experiència sensorial, dislocar el tems lineal i preestablert per als sistemes de producció industrial per entrar en un altre estat, un estat on l’espai i el temps s aturen, on el passat i el present es fusionen, plantejant una reflexió sobre la utilitat de la memòria industrial a l’hora d’analitzar els aspectes conflictius de la societat contemporània i del model productiu vigent.”

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Ves al contingut