La mostra Cultura Verda prepara noves activitats per aquesta tardor

l

Comentaris

Data de publicació

26 octubre 2021

Després d ‘una sèrie d’activitats dutes a terme el maig passat al teatre Magatzem, la mostra prepara noves accions per aquesta tardor, aquestes prendran forma de conferències, debats i accions performatives. La major part es duran a terme al Centre D’art de Tarragona/ Casa canals, més concretament els dies 18 i 19 de novembre partir de les 18:30 de la tarda.

El dia 18 de novembre es realitzarà la presentació dels vídeos realitzats per la plataforma Tarragona cultura digital (TCD) i el canal ITGN que revisen la trajectòria dels artistes Rufino Mesa i Sergi Quiñonero.
Per altra part les conferències de Marc Sellarés i Jorge Conde que es realitzaran al dia 19 i seran acompanyades d’una acció performativa a càrrec de Santo i Maria Cuellar.

A més com l’edició anterior la mostra tindrà la seva vessant digital i “on line” amb articles i nous vídeos que es faran visibles a través de la plataforma: https://tarragonaculturadigital.com/cultura-verda/

També com a novetat i conjuntament amb Ràdio Ciutat de Tarragona es realitzarà un debat que s’ enregistrara a les instal·lacions d’ aquest mitjà, un contingut transmèdia el qual es farà difusió a través de diferents formats i plataformes digitals.

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Skip to content