L’editorial tarragonina PISCINA, UN PETIT OCEÀ celebra 10 anys!

l

Comentaris

Data de publicació

9 abril 2021

L’editorial

Piscina, un petit oceà és un projecte editorial amb seu a Tarragona especialitzat en llibres per a tots públics, una editorial estretament unida al grup de teatre Genovesa narratives teatrals que treballa pel mateix tipus de públic. Cal destacar el compromís amb el territori d’aquesta proposta, doncs tots els processos creatius (idea original, narració, il·lustracions…) així com els purament editorials (edició, disseny, impressió…) es desenvolupen amb professionals i empreses del territori. Podríem dir que Piscina, un petit oceà és un projecte editorial amb “garantia de proximitat”. 

Les històries que es plantegen estan adreçades a tota la família però fugen dels tòpics infantils doncs tenen diferents nivells de lectura per tal de despertar un interès multigeneracional; així doncs són llibres per a petits i grans alhora.

Llibres reconeguts

Cal destacar que moltes propostes d’aquesta editorial tarragonina han estat reconegudes dins de l’àmbit de l’àlbum il·lustrat i la literatura infantil i juvenil. PREMIS I RECONEIXEMENTS com el Premi “Liberisliber Xic 2014″ a la Fira d’editorials independents de Besalú, Premi Crítica Serra d’Or Infantil 2015, 2 anys consecutius Premi «Llegir per créixer» Premis Vila de Torredembarra, finalista Premi Atrapallibres 2019 i

d‘altres.

Aniversari

La tardor de 2011 vam avarar el seu primer títol El calaix de l’artista, d’ençà han seguit xipollejant, nedant, navegant i llençant-nos de bomba a la piscina. Caram! Un, dos, tres, quatre, cinc… deu anys fent llibres!  felicitats !!

Per a més informació clica aquí.

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Ves al contingut