Lletres Tarragona/ Primavera literària 2021

l

Comentaris

Data de publicació

6 abril 2021

Recepció al sector de les Lletres.

El 14 d’abril tindrà lloc a Casa Canals un dels actes més esperats de la primavera: la recepció al sector de les lletres. Aquest acte que es va veure’s obligat suspendre’s l’any passat, enguany serà un esdeveniment obert al públic, i servirà de retrobament dels diferents agents literaris i culturals implicats, així com el públic. Enguany, l’escriptora i professora de la URV Margarida Aritzeta reflexionarà sobre la situació de les lletres i, juntament amb ella, els autors i autores que presenten novetat literària, tindran ocasió de llegir-ne un breu fragment.

Premis Literaris Ciutat de Tarragona.

Per altra banda el 29 de maig serà el torn de l’acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Tarragona. Aquest any l’acte commemorarà les 20 convocatòries del premi Vidal Alcover de traducció i els 30 anys de la mort de l’escriptor que dóna nom a aquest premi, Jaume Vidal Alcover.

La programació.

La programació es completa amb presentacions de llibres, tallers monogràfics de l’Escola de Lletres i clubs de lectura i tallers virtuals de la Biblioteca Pública de Tarragona. Destaquem en aquest sentit la presentació de destacades novetats literàries com la del darrer premi Ramon Llull, L’home que va viure dues vegades, de Gerard Quintana; la novel·la La dona de la seva vida, de Xavier Bosch i la darrera novel·la de l’autor tarragoní Alfons Cama, El llarg silenci dels botxins. Per últim, la Biblioteca segueix amb l’organització dels clubs de lectura, en aquest cas els dedicats a autors italians, als àlbums il·lustrats, a la novel·la negra, a les novel·les feministes i a la lectura teatral entre d’altres.

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Skip to content