l

Comentaris

Data de publicació

14 febrer 2016

arco2

Fira Internacional d’art contemporani

IFEMA celebra el 35 Aniversari de ARCOmadrid del 24 al 28 de febrer, amb una edició única que reunirà, de manera excepcional, a una selecció de grans noms del galerisme internacional que fins a la data no havien coincidit juntes a la Fira. Són galeries que han tingut presència en ARCOmadrid al llarg de la seva trajectòria, i que han estat convidades amb motiu del seu 35 edició a participar a la secció Imaginant Altres Futurs, per la seva qualitat, pel seu paper essencial en el mercat internacional d’art contemporani i per la seva aportació a ARCOmadrid .

arco
ARCO 2016

Aquest homenatge a la pròpia Fira es presenta com a complement als programes que presentaran les 167 galeries seleccionades pel Comitè Organitzador en el Programa General, les 18 de la secció Opening i les 18 de Solo Projects. Totes elles conformen un total de 221 galeries procedents de 27 països que representaran l’escena artística d’aquests 35 anys, vinculant el passat de la Fira amb els artistes emergents del futur. De fet aquesta edició torna a ratificar-se com un referent per a la investigació, el descobriment i coneixement de nous talents creadors. En aquest sentit, 98 galeries presentaran projectes d’artistes individuals o en diàleg en el seu estand.

Serà una convocatòria extraordinària que atraurà a Madrid col·leccionistes, comissaris, directors de museus, galeristes, artistes i professionals de tot el món, i que convertiran la Fira en una cita irrepetible i imprescindible del calendari internacional. Una edició que es caracteritzarà per la qualitat i selecció dels continguts, així com per el seu fort perfil internacional.

Enllaç amb més informació

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut