l

Comentaris

Data de publicació

28 desembre 2015
Nau Ivanov
“Nau Ivanov”

La Nau Ivanov és un espai de creació i difusió de l’arts escèniques, aquest espai situat al barri de la Segrera de Barcelona s’emmarca i situa dins del projecte de “Fàbriques de creació” de l’Institut de cultura de l’Ajuntament de Barcelona, és a més, una plataforma d’impuls de projectes artístics, especialment de joves creadors. Espai multi i interdisciplinar dóna cobertura a totes les fases del procés creatiu.

La Nau des del seu naixement el 1998 aposta decididament per ser espai referent gràcies a la seva aposta ferma per la qualitat de la producció cultural de Barcelona, donant cobertura a creadors i professionals de diferents àmbits oferint espais i facilitant el desenvolupament dels seus projectes. Les residències es centren en el treball d’assaig i producció d’un espectacle prestant atenció a la feina i gestió dels processos implícits en cada projecte creatiu. En l’àmbit de difusió i exhibició de les arts escèniques.

La Nau ofereix a més una programació estable variada i de qualitat. Al 1959, l’arquitecte Jordi Figueres Anmella, per encàrrec de l’empresari Víctor Ivanow Bauer, projectava la fàbrica de Pintures Ivanow en un solar de l’industrialitzat barri de la Sagrera. L’edifici no es va començar a aixecar fins a l’any 1967 i va ser inaugurat al 1968. L’edifici de la Sagrera va ser llogat a diverses empreses del sector tèxtil, com ara Burberry s, Àngel Ortiz i Kevin & Kevin, fins que el 1997 la va adquirir l’arquitecte i fotògraf Xavier Basiana per establir el seu estudi professional i desenvolupar un centre cultural. El 1998 neix la Nau Ivanov com a nou espai per a la creació, producció i difusió de la cultura contemporània.

Enllaç amb més informació

Nau Ivanov: Espai d ‘il·lusions

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content