Novetats Silva Editorial Sant Jordi 2021

l

Comentaris

Data de publicació

17 abril 2021

Silva Editorial arriba als 500 títols

Silva Editorial presenta enguany 21 llibres nous per Sant Jordi, el que representa mantenir nivell de publicació amb relació a la festa de l’any passat. D’aquests nous títols, 13 són d’assaig, 5 de narrativa, i 3 de poesia. Aquestes novetats literàries es presenten a múltiples presentacions i es venen a llibreries i parades.
Aquesta editorial té seu social a la ciutat de Tarragona. És una marca creada per l’empresa de comunicació Nou Silva Equips, l’any 2000, per a llibres i productes audiovisuals i la dirigeix el filòleg i periodista Manuel Rivera.


El seu nom s’emparenta etimològicament amb la paraula llatina “Silva” que significa bosc i alhora amb una forma mètrica poètica.
Silva Editorial es caracteritza per: la seva proximitat a autors, autores i públic, la publicació de primeres obres, i la seva diversitat quant a gèneres (poesia, narrativa, assaig i divulgació, teatre, llibres infantils, etc.).
També col·labora amb altres serveis de publicacions i entitats com han estat enguany el Centre d’Estudis d’Altafulla, l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona, la Fundació Trencadís i la Fundació Privada Mútua Catalana.
Entre la seva extensa i intensa trajectòria, cal destacar la publicació de 500 títols, principalment en llengua catalana i castellana.


Consulta aquí les novetats de Silva Editorial per aquest Sant Jordi 2021.

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Skip to content