NYS Polígon Arts, un festival que vincula l’espai industrial amb la cultura contemporània

l

Comentaris

Data de publicació

7 juny 2021

Castellbisbal acull la 1a edició del NYS Polígon Arts, des del dia 20 de maig fins al 21 de juny, és programaran dintre d’un marc interdisciplinari, instal·lacions artístiques, poesia, videocreació, espectacles de dansa, etc. L’ajuntament de Castellbisbal,és la principal entitat promotora d’aquesta innovadora activitat, “Un projecte cultural innovador i inèdit que busca humanitzar els espais industrials” destaca la regidora de cultura Susana Solé.

El Cartell del festival compta tant amb artistes locals, com artistes consagrats, és el cas de la il·lustradora Clara Nubiola, el fotògraf Bernat Millet o el ballarí Miquel Barcelona, encapçalats per una producció internacional de Gerrard Gethings que exposarà per primera vegada a Catalunya Do YouLlook Your Dog?, una mostra de peces fotogràfiques gegants que emparellen els gossos amb els seus amos.

Totes les propostes artístiques és portaran a terme, principalment a les empreses ubicades en els polígons de Castellbisbal amb la idea de transformar aquests espais industrials amb espais per a la cultura. Al portal del festival, www.nys.cat, es troben les ubicacions exactes i els detalls de la programació d’aquesta singular proposta.

Un projecte, doncs, que busca la implicació del sector industrial, però també de les administracions, amb l’objectiu de retornar a la ciutadania l’impacte de les seves activitats a través del llenguatge universal de la cultura.

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Skip to content