Tarragona / Primavera literària: Un homenatge a Olga Xirinacs

l

Comentaris

Data de publicació

11 març 2016

El passat dimecres, 9 de març, es va presentar públicament la programació conjunta de la Primavera Literària coordinada des de la Casa de les Lletres amb la participació de les entitats literàries de la ciutat així com dels centres educatius. Així dons tenim per endavant una programació amb més de 30 activitats per al públic general, a més de les adreçades a públics específics, com ara els escolars. Hi ha conferències, lectures poètiques, lectures dramatitzades, exposicions, presentacions de llibres, rutes literàries, activitats formatives, concursos…etcètera.

A més enguany, en complir-se el 80è aniversari de l’escriptora Olga Xirinacs, s’han programat una gran quantitat d’actes al seu voltant. Al llarg de la seva trajectòria Xirinacs ha publicat una seixantena de llibres, entre poesia, conte, novel·la, dietari i assaig, i ha obtingut els premis més importants de la literatura catalana.

Per St. Jordi, tindrem com a escriptor convidat el novel·lista Jordi Tiñena, i el cicle Zona Drama, de lectures dramatitzades, que en aquesta ocasió donarà la paraula al tarragoní Sergi Xirinacs i al reusenc Francesc Cerro.

Programació

Més informació a:

notícies tgn c
Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content