Sense retorn de Carme López

l

Comentaris

Data de publicació

7 juliol 2022

Carme López Arias, nascuda a Tarragona, és Diplomada en Graduat Social per la Universitat Rovira i Virgili i escriptora de vocació.
Pertany a l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya, és vicepresidenta de l’Associació Literària del Camp de Tarragona, és assessora externa de l’Associació Cultural Etcètera i està associada a Niu d’Art Poètic i L’Escarritx Literari.
En el 29è Concurs de Poesia a Parets del Vallès va ser guardonada amb la Menció d’Honor pel seu poema, «La dansa dels sentits».
Participativa dins el món poètic, presenta el “Festival Divines” a la ciutat de Reus en les edicions del 2018 i 2021, actua al Museu d’Art Modern de Barcelona amb el seu recital anomenat “En Femení”, interpretació teatral de “7 Dones i moltes paraules” i col·labora en nombrosos actes i trobades poètiques arreu del territori.
Enguany ha estat convocada com a membre de Jurat de Poesia en el certamen literari de la vila de Montblanc.


Com autora en solitari ha publicat:

Llibre de poemes: “Versant en Femení” (2018, Editorial Neopàtria). Llibre de poemes: “El bulevard insomne” (2021, Editorial Neopàtria) I en coautoria cal anomenar:
Llibre de poemes: “Som amb tu” (2017, Editorial Trirremis)
Llibre de poemes i relats: “50 poetes de la Terra” (2018, Edicions Pedraseca) Llibre de poemes: “99 Poemes de Nadal” (2018, Editorial Neopàtria).
Llibre de poemes: “Si són roses floriran” (2020, Edició digital impulsada per la filòloga Fina Masdeu i l’escriptora Lena Paüls sobre l’obra pictòrica d’en Pérez Olivan)

Sense retorn és un poema de Carme López Arias.
Música: Xavier Pié.
Rapsode: Vanessa Martí.

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Skip to content