“Una paraula, un tema, un llibre”

l

Comentaris

Data de publicació

22 maig 2016

Dos dimarts al mes ens trobarem al Cafè La Cantonada, a les 19.30 h per parlar d’un tema en concret. Aquest mes hem escollit la paraula/tema: creativitat.

L’ iniciativa és de la música i educadora Gessamí Martín, el funcionament de les sessions és el següent: Cada mes parlarem d’un tema, portarem un expert i farem un col.loqui entre les persones participants. Al finalitzar la primera sessió escollirem un llibre per comentar-lo passats 15 dies (en la segona sessió).

Estaria molt bé que tots els participants portessin un llibre per tal de triar-ne un. Com més llibres tinguem, més podrem triar.El passat dimarts dia 17 es va estrenar el cicle amb la companyia de David Jiménez, pianista i compositor. Vam parlar sobre creativitat. A partir de les aportacions del David es va originar un debat interessantíssim. Alguns dels temes que vam tractar van ser els següents:

La creativitat es pot aprendre o és innata?
Quins són els trets que caracteritzen una persona creadora?
Què és més fàcil: tenir una idea o portar-la a terme?

gesami2
Gessamí Martín

En acabar, es va escollir el llibre: “L’aprenentatge de la creativitat” de José Antonio Marina i Eva Marina. Editorial: Planeta.
D’aquí a 15 dies ens retrobarem per comentar parts d’aquest llibre.
Encara que no hagueu vingut a la primera sessió podeu venir el pròxim dia 31 de maig, a la Cantonada, per transmetre’ns les teves idees sobre la creativitat.
T’esperem!

L’objectiu d’aquestes trobades és debatre conceptes i idees per finalmet compartir coneixament.

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Ves al contingut