Vicky Roldán exposa a la sala Lluís d’Icart de Torredembarra

l

Comentaris

Data de publicació

6 maig 2016
VICKY

L’artista Vicky Roldán exposarà a partir d’aquest dijous la mostra anomenada “Esculpir la pintura per descobrir la imatge”. Les obres es podran veure a la Sala Lluís d’Icart del Castell fins al 28 de maig. L’exposició que ens presenta es basa en un projecte de figures humanes que ella mateixa defineix com un conjunt de formes viscerals i retorçades, “alhora brutals i belles”.

Vicky Roldán és una virtuosa pintora tarragonina llicenciada en Belles Arts, Història i Antropologia Social i Cultural. També té un Post-Grau en Comissariat d’Exposicions i és doctoranda d’Història de l’Art per la Universitat Rovira i Virgili.

La seva pintura beu de les fonts de l’expressionisme i del simbolisme, corrents que van despertar el seu interès a través, de Vassili Kandinski i Paul Gauguin. La seva obra també s’ha forjat inspirant-se en mestres com Jaume MuxartWillem de Koonning o Jackson Pollock, màxim referent de l’expressionisme abstracte.

vivky

La seva trajectòria inclou nombroses exposicions, les més recents a la Diputació de Tarragona, la Galeria ViA 1979, la Fundació Privada Reddis o el Col·legi d’Arquitectes Tècnics i Aparelladors de Tarragona. A més, combina la seva faceta artística amb una sòlida trajectòria laboral com a documentalista, publicista, docent i comissària d’exposicions.

La inauguració và tindre lloc aquest dijous passat, 5 de maig, a les 19.30 h. L’horari de visita de la sala és: dimecres, dijous i divendres, de 17 h a 20 h, dissabtes, d’11 h a 13.30 h i de 17 h a 20 h.

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Skip to content