Zona Zàlata i l’Aula de teatre de la URV estrenen espectacle escènic a Saragossa

l

Comentaris

Data de publicació

12 juliol 2021

Dos col•lectius de Tarragona, Zona Zàlata i l’Aula de teatre de la URV sota la direcció de Joan Pascual i Sergio Muro, exporten creativitat , compartiran escena amb artistes saragossans i estan presents en la programació d’estiu de Saragossa
L’espectacle “Els Disbarats de Goya” inaugura la cúpula geodèsica de el Parc de la Granja de Saragossa.
L’espectacle es representarà en dues sessions, dissabte 17 a les 21 hores i el diumenge 18 a les 12 hores, dins de la Programació “Cultura a el ras” de l’Ajuntament de Saragossa.
Sergio Muro i Joan Pascual dirigeixen un espectacle híbrid dedicat a el geni aragonès Francisco de Goya on la música, la dansa, la poesia, la pintura, el teatre i la performance es pugen a l’escenari.

A la companyia de teatre Zona Zàlata i l’Aula de Teatre de la Universitat Rovira i Virgili (Tarragona): Ramon Civit, Toni Martí, Josep M. Antiller, Enric Garriga, Marta Grau, Joan Pascual, Victor M Merino, Elisa Alegre, Núria Loras, Natàlia Lozano, Carles Cercós, Ricardo Bonache Lluis Guzman, Àlex Manriquez.
De Saragossa: El duo musical Binoceronte (Alejandro Güerri i Carlos Marta), la soprano Pilar Marquès, la ballarina Raquel Loren, el poeta Josema Carrasco, l’artista Sergio Mur.

Ets creador, artista, amant de les arts?

 

Vols que ens fem ressó d’algun contingut interessant?

Articles recents

0 Comments

Ves al contingut